Logo
Ring gerne til mig

Hvorfor skal du vælge mig ?

Jeg gør en forskel og er lysarbejder – sagt på en anden måde – bedemand med hjertet.

Arbejder fra hjerte til hjerte – både det der ikke slår mere, og det der stadig banker.

Derudover har jeg været i faget siden 2012, og har hjulpet og støttet mange forskellige mennesker. Det har givet en indsigt i hvor forskellige vi er, og hvor forskellige behov vi har. Hvilket også gør, at du er i trygge hænder.

Jeg kan rumme din sorg, og guide dig i alt det der er mulighed for, og efterfølgende sker i forhold til skifteret, bank m.m..

Det betyder så meget for os begge, at du er i trygge hænder. At du har tilliden til mig, som den der tager hånd om alt hvad der kræves i forbindelse med en bisættelse/begravelse. Det vil jeg gøre mit yderste for, at du oplever.

Hvordan det skal foregå er enten et møde hjemme hos dig, eller i min forretning, som er helt uforpligtende og gratis.

Jeg har fuld respekt for det liv der er levet, og alt foregår på en etisk og korrekt måde.

Det er meget forskelligt, hvad der er af ønsker – det meste kan lade sig gøre. Det er min opgave at få det hele til at gå op i en højere enhed, så det sidste farvel bliver smukt og mindeværdigt, og hvis det er muligt – foregår i overensstemmelse med afdødes ønsker.

Alt foregår anstændigt, deraf navnet. Det indebærer også måden at være på, at deltage i og sørge for. Nærværende, seriøs og imødekommende. Logo’et er også valgt med omhu.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.

Svarer jeg ikke med det samme, vender jeg tilbage, ligeså snart det er muligt.

Født 1963 i tvillingens tegn

 • Opvokset, og bor stadig på Vestegnen
 • Blev mor til Kamilla i 1981
 • Administrativt uddannet i 1984
 • kører motorcykel – Yamaha Fz 600
 • Har arbejdet knapt 5 år, som administrativ medarbejder på Glostrup Krematorium
 • Tror på et liv efter døden.
 • Spirituel, med begge ben på jorden
 • Trancehealer efter Reiki metoden.
 • Har været frivillig på Trekroner Hospice – også som vågekone
 • Foredragsholder – læs mere på fanen: Mød en bedemand
 • Har været frivillig i Al-Anon’s bestyrelse, der er en non-profit organisation for pårørende til alkoholikere
 • Frivillig hos Ældresagen i Rødovre og Brøndby
 • Går ind for aktiv dødshjælp – når alt er prøvet og talt igennem, på baggrund af personlige erfaringer