Skip to content

Det Spirituelle

Holistisk / Spirituel afskedsceremoni

Spirituel afskedsceremoni

Oktober 2019 fik Danmark et nyt trossamfund, se hvordan en spirituel ceremoni kan foregå på Spiritismenstrossamfund.dk/begravelse-bisaettelse

I Juli måned 2020 var jeg bedemand på Danmarks første spirituelle bisættelse. Det foregik i en privat have, hvor familien var samlet omkring, og tæt på kisten. I stedet for klokkeklang, var der fuglesang, en meget nærværende og smuk bisættelse. 

Jens fra Spiritismens Trossamfund holdt en inspireret tale, hvor han talte til afdøde. Det var helt anderledes, og at talen var til afdøde var helt i tråd med det spirituelle – de er jo omkring os 😉

Se på DR.dk: Spiritisterne: Livet efter døden

Jeg deltog som spirituel bedemand på messen Krop-Sind-Ånd i Brøndbyhallen både i februar 2018 og februar 2020, og blev utroligt godt modtaget, og derfra kom inspirationen til at samarbejde med andre spirituelle mennesker, der også har hjertet med i deres forretning.

De nedennævnte samarbejdspartnere var også på messen. Vi har efterfølgende haft samtaler i min forretning og jeg kan derfor med glæde anbefale dem. 

Samarbejdspartnere

Disse personer tilbyder at sammensætte en holistisk/spirituel ceremoni, sammen med dig.

https://www.spiritismenstrossamfund.dk/

Linket fører til hjemmesiden. Spiritismens Trossamfund er godkendt som nyt trossamfund i DK, siden oktober 2019. Vi har sammen afholdt danmarks første spirituelle bisættelse – læs mere øverst på siden.

Danske spirituel Sammenslutning – linket fører til hjemmesiden. Jack, som er formand i foreningen, kan bl.a. tilbyde en inspireret tale fra afdøde. Også denne forening arbejder på at blive godkendt, med deres 7 principper. 

Medicinkvinden – Linket fører til hjemmesiden. Mød Leenemaria, som er shamanistisk healer og clairvoyant.

Åbent land – Linket fører til Lene Skovmark’s hjemmeside. Lene er præst og tilbyder samtale om tro, håb og spiritualitet. Lene læser Biblen udfra en spirituel tilgang. Da Lene er ansat som sognepræst, foregår en bisættelse/begravelse med det folkekirkelige ritual og kjole.

Har du idéer, eller kender du andre, som kan være med til at sørge for en spirituel afskedsceremoni – så må du endelig tage kontakt til mig.

Spirituel

– som du måske har læst på første fane, er jeg spirituel. Udover Reiki healing, ved jeg at sjælen lever videre, hvilket jeg ser som en trøst for de efterladte.

Vi behøver ikke at tale om det spirituelle, tro og overbevisninger. Det er en del af mig, og jeg er åben for dialogen, hvis du ønsker det.

Skab kontakt til dine kære, der er taget videre.

Jeg har som beskrevet ovenfor, samarbejdspartnere indenfor det spirituelle, der kan hjælpe dig med at skabe kontakt til dine kære, der er taget videre.

Det er så smuk en oplevelse, at formidle beviser og budskaber fra en sjæl i den åndelige verden.

Kontakten kan være en stærk og forløsende oplevelse for din sorg, eller uafklaret afsked.

Samtidig er det også en glæde for den afdøde, som er lige så glad for kontakten til dig.

Der er intet der kan fjerne smerten helt. Smerten bekræfter blot at der har været kærlighed tilstede.

Men det kan måske lindre sorgen og tabet lidt, at få bekræftelse på at der er et liv efter døden !?

Og at vores kære er omkring os……

Healing

Reiki Trance healing 

Reiki healing foregår også på Rødovrevej, men briksen er transportabel, og healingen kan derfor også foregå hjemme hos dig – her kører jeg efter statens takster for kørselsgodtgørelser.

Prisen er pt kr. 400,- for 1/2 time på Rødovrevej – hjemme hos dig er prisen kr. 450,- for 1/2 time.

PODCAST